2 apr – Ivo Valkenburg – Je werk als zichtbaar gemaakte liefde

Ivo ValkenburgSteeds meer mensen durven te vertrouwen op de kracht en liefde binnen zichZelf. Artsen, journalisten, architecten, leraren, studenten, managers, ondernemers en wetenschappers. Mannen, vrouwen en kinderen. Uit alle landen van de wereld. Vanuit elke religie, levensbeschouwing, politieke overtuiging of status. Ze hebben allemaal besloten om weer volop mens te zijn. Om echt thuis te komen bij zichzelf, de medemens, natuur en samenleving. Om actief te werken aan menselijke waardigheid, coöperatie en solidariteit, ecologische duurzaamheid, sociale gerechtigheid, democratie en transparantie.

Ivo Valkenburg staat voor het mogelijk maken van een samenleving van welzijn en geluk. Hij gaat voor wezenlijke vernieuwing van traditionele denkmodellen en de praktische toepassing daarvan. Ivo is al meer dan dertig jaar actief in het (financiële) bedrijfsleven. Samen met een team van bevlogen professionals begeleidt hij internationaal bedrijven en organisaties om het menselijk aspect in werk en economie volop ruim baan te geven.

www.ivovalkenburg.nl
www.lovemadevisible.eu